Dit is Docenter

Welkom bij Docenter, waar we de uitdaging van onderwijskrapte aangaan door scholen en personeel direct te verbinden. Met gedeelde doelen in dienst van de leerlingen, creëren we een hechte band tussen school, personeel en leerlingen. Bij ons vermijden we hoge kosten van tussenpartijen en focussen we op directe binding, waardoor we een sterke, kosteneffectieve onderwijsomgeving kunnen creëren.

Over Docenter

Bij Docenter staat efficiëntie voorop. Met een toegewijde contactpersoon binnen onze organisatie zorgen we voor een snelle en gerichte zoektocht in ons uitgebreide kandidatenbestand, direct beschikbaar voor uw onderwijsinstelling. Indien nodig gaan we zelfs buiten dit bestand op zoek. Ons doel is om het proces voor uw school zo eenvoudig mogelijk te maken, zonder hoge kosten of dure tussenpartijen. Met onze aanpak komt de kandidaat rechtstreeks bij uw instelling in dienst. Laten we samen gemak en succes in uw onderwijsteam brengen!

Meld je aan en upload jouw cv

Bij Docenter ben je al binnen een paar minuten helemaal klaar om een goede match te vinden. In een paar simpele stappen helpen we jou aan een goede match. Bekijk op welke manier je wilt solliciteren. Ga op je eigen gemak op zoek naar een vacature die jou aanspreekt of laat ons het werk voor jou doen.