Wat kunnen wij voor jouw onderwijsinstelling betekenen

Docenter voor werkgevers biedt een oplossing voor de arbeidskrapte in het onderwijs. We beschikken over een uitgebreid bestand van meer dan 100.000 kandidaten. Het idee ontstond vanuit de behoefte aan directe binding tussen scholen en kandidaten, zonder dure tussenpartijen. Docenter streeft ernaar de last van het onderwijs te verlichten door ons grote kandidatenbestand, expertise en diepgaande betrokkenheid in te zetten, en dit alles tegen relatief lage kosten. Zo creëren we de perfecte match en ondersteunen we efficiënt het onderwijs. Dit doen wij in de onderstaande onderwijstypen.

Docenter Primair Onderwijs

Primair onderwijs

Kinderen leren in hun eerste jaren enorm veel. Zowel qua kennis als qua samen werken en spelen, is dit de fase waarin ze enorm groeien. Om over hun fysieke groeispurt nog maar te zwijgen. Jij kunt hier jouw steentje aan bijdragen. Met banen voor de onder- en bovenbouw krijg je als startende of ervaren docent veel energie!’

Speciaal onderwijs

Kun jij goed overweg met kinderen die extra aandacht nodig hebben? Dan is het speciaal onderwijs wellicht iets voor jou. Je helpt hier leerlingen die door fysieke of verstandelijke beperkingen moeite hebben om zich te ontwikkelen. Als docent, assistent of orthopedagoog kun jij hierbij helpen.

Docenter Speciaal Onderwijs
Docenter Voortgezet Onderwijs

Voortgezet onderwijs

Dit is voor kinderen misschien wel de belangrijkste periode in hun leven. Op de middelbare school vormen ze hun eigen identiteit en zetten ze hun eerste stap richting het volwassen worden. Als docent, mentor of decaan kun jij op jouw vakgebied hen helpen om hun algemene- en mensenkennis te vergroten.

Middelbaar beroepsonderwijs

Er is momenteel een grote vraag naar mensen die uitblinken in praktische beroepen. En dat is wat jij leerlingen op het middelbaar beroepsonderwijs bij kunt brengen. Op het gebied van Nederlands, Engels en rekenen als de meer gespecialiseerde vakken kun jij jouw steentje bijdragen.
Docenter Middelbaar Beroeps Onderwijs
Docenter Voortgezet Onderwijs

Onderwijsproces en opvang

Wil jij aan de slag in de opvang, of als pedagogisch medewerker? Bekijk dan eens de vacatures voor het onderwijsproces en in de opvang. Dit doe je vooral met kinderen van 0 tot 13 jaar. Spreekt jou dit aan? Bekijk dan welke vacatures er momenteel openstaan.

Docenter - weten op welk loon jij als docent recht hebt

Start met solliciteren!

Wil jij snel een goede baan in het onderwijs vinden? Bij Docenter kan het. Upload jouw cv en begin met zoeken.