Vind de baan die bij jou past

Jouw carrière staat centraal bij Docenter. We streven ernaar om elke kandidaat direct en rechtstreeks te verbinden met de juiste onderwijsinstelling, haar collega’s en leerlingen. Van basis- tot hoger onderwijs bieden we plaatsingen die voldoen aan jouw verwachtingen. Met ons ben je verzekerd van een directe aanstelling bij de school, waardoor je een solide start maakt in jouw ideale onderwijsrol.

Docenter Onderwijs Passie

Ga jouw passie in het onderwijs achterna

Mensen iets bijbrengen, vooruitgang zien en ook op persoonlijk vlak helpen. Dat is waar docenten in het onderwijs energie van krijgen. En wij willen jou hierbij helpen. Dit doen we door jou een breed scala aan banen aan te bieden, maar ook door voor jou op zoek te gaan. Docenter biedt jou mogelijkheden in het onderwijs, met een fijne werkplek, een toekomstperspectief en goede arbeidsvoorwaarden.

Docenter helpt kandidaten

Docenter luistert naar jouw wensen voor een baan in het onderwijs. Daarna gaan wij op zoek naar vacatures die het beste bij jou aansluiten. Hierbij kijken we naar jouw voorkeuren. Zo zorgen we dat we jou snel en efficiënt de juiste opties kunnen bieden. Dat is de werkwijze van Docenter.
Docenter - Maak een profiel aan

Upload binnen een paar minuten jouw cv

Toegestane bestandstypen: jpg, png, doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.